Behandling

Valget af behandling er afhængigt af, hvad formålet med massagen er.

Hvis du ønsker velvære / afslapningsmassage, er det afgjort oliekropsmassagen i kombination med en let thaimassage, der passer til dig.

Kommer du, fordi du ønsker behandling for spændinger, hovedpine, muskelsmerter, i forbindelse med genoptræning eller anden form for målrettet behandling, vil vi foretage en vurdering af den rigtige behandling, når du kommer.

ThaiMassage
​60 min - 350krNår kroppen er ud af balance, det kan ikke fungere effektivt, ved at arbejde refleserne på fødderne, kan en ufrivillig reaktion blive fremkaldt hos organer og kirtler er forbundet med energi veje disse specifikke reflekser. Dette kan sætte en kædereaktion igang, hvilket medfører fysiologiske ændringer at forekomme i hele kroppen systemer.

 

 

OlieMassage
​60 min - 350krder hovedsageligt anvender tryk (akupressur), og olie påføres for at gøre det muligt at massere kroppens muskler i dybden. Hos os kombineres oliemassage med fod og let thai massage, og du får en afslappende og beroligende behandling.
En oliekropsmassage får en til at føle sig frisk, rørig og fyldt af energi og er samtidig med til at vedligeholde kroppens sundhed og muskulatur.
Nogle har den misopfattelse, at oliekropsmassage indeholder seksuelle ydelser, og vi vil gerne understrege, at der i vores klinik absolut ikke gives nogen former for ydelser af den art

 

fodmassage + oliemassage
​ 60 min - 450kr- Forbedret omsætning og fjernelse af toksiner.

- Stimuleret lymefe dækning og immunsystem løft.

- Reducert stivhed og forbedret fleksibilitet.

- Accelereret fysiske helbredelse.

- Stress relief.

- Forbedret søvn.

- Klarhed i søvn.

 

Thai + olieMassage
​60 min - 400krDet er en kombination af thai og oliemassage, hvis man vil have begge behandling på en gang. Kan godt anbefale.

Urtemassage
​60 min - 350​krUrtemassage er en ældgammel traditionel thai massage, der udføres med varme stofposer fyldt med krydrede og essentielle urter, der presses over hele kroppen forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed / spændinger og giver en fantatisk duft samt fornyet energi

 

Parmassage/ men bestil i god tid!
​60 min - 700kr

​Massage for 2 - med to behandlere, kan kun bookes telefonisk
NB:I behandles samtidigt af to behandlere, i samme rum.
Priser er vist for 2 personer samlet